Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

Beskriv gärna varför du gillar den personens teckningsstil. Lägg gärna in en länk till webbplats där man kan studera tecknarens bilder.

Visningar: 325

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

Lunar på www.bcmanga.se ! min idiol!! ;D
Hon verkar duktig. Bjud gärna in henne hit.
Kan ju försöka =)
Jag älskar Daisuke Moriyamas teckningar. Han får både till känslosamma, allvarliga teckningar och komiska teckningar på ett fantastiskt sätt.
Jag tycker rodney matthews ritar helt fantastiska framtids och sci-fi bilder :D
Kolla på galleriet på http://www.rodneymatthews.com/main.htm
Måste oxå säga att frank frazetta är grymt duktig.
men jag gillar michael turners moderna superhero stil.
Mitsuba Takanashi, Tooyama Ema, Yuki Kaori, Motomi Kyousuke är några jag gillar ^^' finns ju så många som ritar bra ^^'
Hmm... Finns så många fantastiska konstnärer man stöter på hela tiden, svårt att minnas alla... :P
Men en som jag vet jag fastnade på direkten för var konstnären Chet Zar ^^ han gör lite annorlunda arbeten... Mest skräck och liknande... en genre jag vart fascinerad över hela mitt liv, så kanske inte alla här delar mitt interesse ^^; iallafall, jag tycker om hans arbeten för att de är så annorlunda, och ibland fångar han en speciell känsla i sina bilder... han målar vackert, lite rökigt men ändå detaljrikt, får fram härliga former och en mysigt ljus över det hela... Om man man nu låter mig beskriva det med de första orden som kommer upp i huvudet xD
Han har jobbat med monsterdesigner och skräckeffekter i flera filmer ^^ har för mig han har vart med och jobbat med Apornas Planet, The Ring, Darkman, och nu senast i Hellboy 2 ^^

Han har en egen hemsida, men eftersom dne har sådan skräcklayout tycker jag själv den är lite svår att navigera sig igenom, hans verk kommer inte fram lika bra där :P men som tur var hittade jag honom på deviantart också för ett tag sedan, där finns det många fina verk att kolla in:
http://chetzar.deviantart.com/gallery/

Jag måste bara visa en speciell skulptur i hans galleri... dne är så otroligt vacker ^^
http://fc42.deviantart.com/fs19/f/2007/227/3/8/Softspot_by_chetzar.jpg
Där är den målade versionen... han har lite fler bilder av den, från andra vinklar när dne är omålad... helt otroliga många små detaljer i den, varje liten grop i huden och varje liten linje som uttryck i ansiktet... ansiktet har en sån fantastisk känsla framskulpterad... älskar den ^^ och dne målad eversionen är vacker dne med, ser ni blodådrorna under huden? :P
Här är en bild av dne omålade skulpturen:
http://fc22.deviantart.com/fs19/f/2007/227/6/e/Softspot_clay_sculpt...
Fantastiska former, va?
Han är cool ^^ sen finns det så många andra jag stöter på som jag sitter och gapar åt, men har fastnat lite för honom :> just också att man ser hans verk komma till liv i filmer... ^^ vill se Hellboy 2 bara för hans skull, haha xD
Sven Nordqvist!!! Vem gillar inte hans bilder? Det gar att sitta och titta på dem i timmar och ändå upptäcka nya saker! Det händer något överallt. Sammtidigt som bilderan är så lekfulla och livliga att man inte kan sluta förundras är de vackra! Det är inte många som kan måla som han och jag är avundsjuk. Sven Nordqvist är verkligen duktig.

(Google bildsök på "Pettson"eller "Pettson och Findus" så kommer det massor)
Jag tycker om Junko Mizuno. Hon ritar manga men har utformat en egen stil men hon har blivit mera känd i västvärlden än i Japan. Hennes stil är en blandning av det babysöta och det groteska. Hon blandar söthet med skräck.
Hon har gjort serier som "Hansel and grethel" ," Cinderella" och "Princess mermaid". Klassiska sagor som hon gjort egna versioner av.
Jag gillar jättemycket hennes stil och inspireras.

RSS

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2023   Created by Tecknaren.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html