Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

Någon som kan tipsa om vilket som är det bästa pappret att teckna på och vart man kan köpa det. Jag har mest tecknat i billigare teckningsblock.

Visningar: 208

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

Bara för att det är billigt behöver det inte vara dåligt papper. Själv får jag "dåligt samvete" om jag använder dyrare papper, och så blir det ingen bild alls istället. Man måste känna att det är okej att skissa runt utan att det blir jättebra i ett block! Prova lite olika "gräng", det är hur grovt pappret är, ett tjockt papper med grov gräng gör att det lossnar mycket blyerts från pennan och det blir ofta fint att skugga och om man gillar att rita mörkt. I väskan har jag ett vanligt kollegieblock utan ränder eftersom det går åt många block hos mig och det är billigast, men jag föredrar tjockare papper så jag kan sudda och trycka hårt utan att sabba pappret. Det är helt enkelt något man måste prova själv.
panduro har bra hårda papper som man köper per styck, men annars har ju dom flesta hobbyaffärer (inklusive panduro) block med rejäla A4 papper.

RSS

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2023   Created by Tecknaren.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html