Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

Hejsan, skulle behöva lite hjälp från någon riktigt duktig mangatecknare. Jag har nämligen kommit på en mycket intressant och unik story som jag skulle vilja teckna men eftersom jag inte är duktig nog så funderade jag på om någon annan kunde hjälpa mig med det. Grovskisser och sånt kan jag göra själv men det är själva finliret som jag inte klarar av. Om någon är intresserad av storyn så kan jag beskriva den i detalj men det är i varje fall en mörk story om desperation och lidande(NEJ jag är inte emo.).

Visningar: 729

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

Hmm, jag är kanske inte så erfaren vad det gäller att göra riktigt manga, jag håller först på med att lära mig teckna människor (som på bilden jag lade hit), men jag skulle kunna rekommendera en person från bcmanga med användarnamnet Liliothe. Hon är den bästa mangatecknare jag sett på både teckna.ning och bcmanga, om du bara hittar henne. :) Säkert kan det finnas här också någon, men jag känner inte så många härifrån.
Bilagor:
Ok, tack för tipset. Jag får väl ta och leta efter henne nån dag. Du tecknar bra men dina teckningsstil känns lite väl "munter" för att passa en dyster och allmänt deppad manga som den här, tack iallafall för svaret. :)

D3
Jag har alltid velat teckna en manga. ^-^
Ok, absolut
här kommer en liten sammanfattning, den är rätt så slarvigt skriven men, men...
Absolut!
Storyn kretsar kring en övernaturlig varelse som jag i brist på bättre alternativ gett namnet "Maran". Den här maran ser ut som en naken, utmärglad, flicka och lever på människosjälar. Hon kan dock bara slukar själar från folk som är mentalt förstörda (deppade personer tex.). Maran har även förmågan att skapa visioner i vilka hennes offer blir utsatta för något som är så hemskt att de totalförstörs mentalt, varpå maran kan sluka deras själ. Huvudperson är en obducent som börjar undersöka omständigheterna kring de märkliga dödsfall som har börjat inträffa. I sitt sökande så stöter han på en flicka(som egentligen är helt galen) som letar efter maran för att kunna hämnas. De slår sig samman och...tja...så långt har jag kommit just nu...
Ett par saker till...Maran kommer senare att bli så stark(genom själaslukning) att hon kan manipulera själva verkligen (inom en rimlig gräns förstås) varpå helvetet kommer att braka löst.

Låter storyn bra? dålig? cheesy? cliché?
Varför hon hämnas...mja...detaljerna kan vi ta sen^^. Jag har tittat igenom ditt galleri nu och...tja...du är den bästa tecknare jag någonsin sett helt enkelt^^. Frågan är, kan du tuscha, teckna bakgrunder och teckna i mangastil?
Hej. Jag är 11 år och är expert på manga. (sök på Shichoni Kiroko).
Hehe, trodde aldrig att jag skulle få svar på den här tråden efter ett år. Kul att du ställer upp iaf! ^^
Två problem bara:

1. Jag sökte tecknare för ett år sen, inte nu. Jag har helt enkelt dumpat det här projektet.

2. Jag sökte på dig men hittade ingenting. Om du anmäler dig till nåt sånt här så borde du ge mig en länk till dina teckningar så att man kan kolla.

Men det var kul att du lade in ett inlägg här, gjorde mig rejält förvånad!

Marcus
synd att du gett upp göra serien, jag tycker idéen definitivt är något att satsa på.
Jätte bra ide! Skulle vara helt grymt att få läsa den. Jag är inte världens bästa manga-tecknare, men jag peppar dig för att göra den! GÖR DEN!!
Tycker också att du ska fortsätta ^^ Jag skulle gärna teckna om det går bra, du kan få länken till mitt Deviantart-galleri :3

http://ztinizz.deviantart.com/
Tror jag ändrat mig angående det jag sa, jag vill nog inte rita den trots allt, ta inte personligt :D

De jag undrar är hur mycket av manuscriptet gjorde du klart, för en historia brukar evolvera till den blir färdig o de kan ta några år, sagan om ringen tog flera år o skrivas som exempel.

 

mörka historier är roliga o göra i min åsikt för man kan leka med monster design och ljus uppsätning av serien.

RSS

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2023   Created by Tecknaren.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html