Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

Yo! Ett stort projekt har jag på gång o jag skulle vilja ha en som är duktig på teckna människor o ansiktutryck. Bor du i Gbg eller Uddevalla trakten är det ett plus. åldern o erfarenhet spelar ingen roll, bara du kan ta emot ideér o kan komma på med egna. OBS! detta är ett långvarande projekt, men nåt som ger dig mycket i framtiden :)

ring gärna: 070 945 39 22 (Nils)

Visningar: 617

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

Ingen Göteborgare men det låter kul. Kan du vara lite mer specifik i vad det gäller?
Hej mitt nam Elisabeth och jag elev hos Esbjorn Jorsater. Jag jobba med barnteckningar och ansiktuutryck och jag tecknar människor och djur. Mitt Tel:0705577986 Mail:aloeprodukter@yahoo.seJag vill gärna jobba med olika uppdrag.
Hälsningar Elisabeth
ok så alla kan fatta det... det är en serieteckning! the absolute bäst! more info till den som gör dem snyggaste emo/goth stilen!
Ska det vara en hel bild eller en serie?
Gillar att rita "goth" kläder :P
Vad är det för projekt?
Bor ej i Gbg eller uddevalla. Jag är inte en nybörjare precis, men har inte ritat aå mycket människor på ett tag, men en fråga bara: ska det vara i datorn eller på papper (från början), för jag är bättre i blyerts (och färgpennor) än på datorn när det gäller att rita grunden. vill gärna ha mer info om serien :)
tjingeling.
hm..det låter ganska intresant,dessutom gillar jag väl att rita liiite emo aktikt.så skulle gärna vilja prova,däremot så e jag väl inte direkt något megaproffs,men hyfsat bra iallfall tror jag :D.
http://stardust.inzomniac.net http://genecolan.deviantart.com/

Här finns en del teckningar av mig. Om du finner det interessant så hör av på denna tråd.
bor ej i närheten.. men emo/goth style säger du ... hmm.. säg lite uttryck kan jag skissa lite och ladda upp här.
Hejsan! Jag heter Clara och är ... Ja, strunta i hur gammal jag är. Jag bor i Kungsbacka väldigt nära Göteborg och kan teckna människor och uttryck samt skugga och designa kläder. Jag gör noggranna klädveck och kommer alltid med nya idéer. Jag kan vara den du söker.
som sagt, om man får reda på lite mer specifikt vad det är du söker så kanske jag kan bidra med mitt, jag bor i stockholm men tecknar gärna digitalt så det är inga problem att maila över bilder. Spana gärna in mina bilder här även om jag inte lagt upp så många.
Låter awesome :3

RSS

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2023   Created by Tecknaren.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html