Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

1. Fantisera. Bygg upp en egen fantasivärld i ditt huvud med dig själv som huvudperson. Fantisera in dig själv i äventyr med vänner eller karaktärer ur filmer eller serier, vad du vill helt enkelt! Ta all tid du vill till att fantisera, det är inget krav, men det är roligt. När du har fantiserat i några veckor eller så, så kommer du att märka att du har gett dig själv krafter, vänner, förmågor och fördelar av olika slag. Du kanske har skaffat dig någon fiende? Har du en drake? Är du jagad av demoner? Är någon kär i dig? Etc.

 

2. Dags att teckna! Man kan hitta på karaktärer medan man tecknar. Har du hittat på en egen karaktär? Man kan utveckla den genom att teckna den på ett papper. Man ser även karaktären mycket bättre framför sig när man skriver om man har tecknat den någon gång. Man tänker på dess personlighet mer då. T.e.x, mina karaktärer, tvillingarna Kato och Kati som är demoner. De uppstod lite av en slump när jag tecknade, och sen blev de mina karaktärer som är med i en bok som jag skriver. På mina bilder har jag teckna dem i lekfulla poser, och har med hjälp av det utvecklat deras personlighet mer. 

 

3. Ta några av de saker som du har fantiserat ihop, kanske en person, kraft eller händelse, och lägg in dem i historien som du vill skriva eller skriver på. Kom ihåg att alla karaktärer som du har kanske inte passar att vara i samma historia.

 

4. VIKTIGAST AV ALLT!! Ha berättarglädje när du skriver! :D

Visningar: 12

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2022   Created by Tecknaren.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html