Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

jag undrar vad den saken som dödade black var för nåt om dom som komer i den börgar att leva sen eller vara död jag har inte fattat det.

Visningar: 75

Inlägg i den här diskussionen

Jag tycker också att böckerna e bäst. I filmerna har dom klippt bort mycket i 5
Menar du portalen med slöjorna? ...Jag tror att det finns mycket info om den där portalen som inte rymdes i böckerna, hela mysteriedepartementet är ju fullt av "coola grejer", i brist av bättre ordval. :D Kanske finns det någon HP-trivia på nätet att kolla?
Sirius var ju redan död, innan han föll igenom portalen, så jag vet inte om den verkligen har så stor betydelse. Men precis som med testralerna var det ju bara Harry och Luna som kunde höra rösterna, kanske var det rösterna av deras döda anhöriga? ...Eller så har dom fått någon sorts känslomässiga ärr och kan komma i kontakt med livet efter detta? ...Lite långsökt, kanske. Jag vet inte. Men jag är ganska säker på att Sirius är död.
Sirius blir dödad med Avada Kedavra innan han faller in i slöjan (om du är osäker, leta upp kapitlet eller se filmen). Som Dorothea har sagt är det ju mysteriedepartementet, och det är mycket man inte vet, men jag tror att man även skulle ha dött genom att gå in i slöjan. Alla döda hamnar nog där, de pratar genom den där portalen på någon sätt. Tänk dig ronja rövardötter när de underjordiska försöker locka med henne.

SPOILER för dem som läst HP7 så har ju Harry Uppståndelsestenen, och då går Sirius bredvid honom- alltså är han död.
Hoppas att ni inte blev förvirrade!

RSS

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2023   Created by Tecknaren.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html