Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

Jag tänkte att det kanske var fler än jag som vill ha nya fina penslar till sitt Photoshop ? Jag tänkte då att vi kunde tipsa varandra om olika sidor.

Jag har ett ställe med penslar som är grymt snygga : www.brusheezy.com tror jag det hette. Kan inte ni medlemmar skriva lite fler ställen man kan ladda ned penslar och teckensnitt på ?

Obs! Man måste ha Winrar! (Om du inte har det förklara hur du gör till de som inte vill ladda ned Win Rar)

Visningar: 58

Inlägg i den här diskussionen

Jag vet sidan, men det skrivs "brusheezy", alltså z istället för s. :) Och jag har inte haft winrar, vad jag vet, och ändå kunnat ladda ner penslar därifrån.

En ganska bra sida är http://www.clipartguide.com/, men det innehåller bara bilder, så man måste veta hur man gör egna penslar. Här är en sida som berättar hur man gör det, annars kan man pröva i youtube med söktexten "how to make photoshop brushes": http://www.bittbox.com/photoshop/how-to-make-a-photoshop-brush/
Har laddat hem en hel del från http://www.freephotoshop.com/html/free_brushes.html, kommer inte ihåg så många andra sidor xD Använder mest originalpenslarna. På www.freephotoshop.com så finns inte bara penslar, utan diverste andra grejor till photoshop ^^ Ni ser i menyn ;) Dessvärre är det på engelska, den som inte kan får sitta med facit xD
Man kan ladda ner på www.deviantart.com (H) :D
Jag har bara laddat ner från www.brusheezy.com. :)
Någon som vet bnågot ställe att ladda ner twilight textstilen?

RSS

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2021   Created by Esbjorn Jorsater.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html