Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

The Simpsons Fans!

Information

The Simpsons Fans!

Simpsons familjen består av: Homer, Marge, Bart, Lisa, Maggie Djuren kallas: Santas Little Helper, Snowball 2 Snabbt om ''The Simpsons'': En Amerikansk tecknad serie som startades 1989. Ny säsong 2 mars på 6:an! Vi som älskar den gula familjen!

Webbsida: http://thesimpsons.com/index.html
Medlemmar: 3
Senaste aktivitet: Mar 10, 2011

The Simpsons

Wikipedia info:
Karaktärer:

Pappa Homer: Lat, korkad, impulsiv, naiv och socialt omogen, men med en stor kärlek till mat, öl (Duff), fläskkotletter, munkar, tv-tittande, Moes bar och sin familj. Han jobbar på Springfields kärnkraftverk i sektor 7G som ägs av Montgomery Burns. Homer är 38 år gammal i de tidigaste avsnitten och 40 i de senaste.
Mamma Marge: Olik Homer. Hon är en huslig hemmafru som försöker vara ett gott föredöme för sina barn, även har hon varit i fängelse minst två gånger (Homer har varit i fängelse minst sju). Hon kännetecknas av sitt stora blåa hår, uppsatt i en remarkabelt hög frisyr. Innan hon bytte efternamn hette hon Marge Bouvier.
Sonen Bart: Rebellisk pojke som åker skateboard, klottrar (under namnet El Barto) och tycker om att skämta och busa. Är dock allergisk mot räkor (får man se i ett nyare avsnitt).
Dottern Lisa: Smartast i både familjen och sin skola. Hon tillbringar stora delar av sin tid inomhus, har få vänner, är vegetarian, spelar saxofon och är engagerad i miljö- och rättvisefrågor och mycket musikalisk. Lisa har avsagt sig kristendomen för att bli buddhist och har 159 i IQ.
Spädbarnet Maggie: Hörs vanligen inte säga ett ord. Hon skriker sällan utan suger mest på sin napp. Dock, så har man i ett senare avsnitt hört Maggie säga ordet Yes (Översättning: Ja). I avsnittet "Coming to Homerica" säger hon "Ja" på norska.

Diskussionsforum

Den här gruppen har inga diskussioner än.

Kommentarplank

Kommentera

Du måste vara medlem i The Simpsons Fans! för att lägga till kommentarer!

 

Medlemmar (3)

 
 
 

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2022   Created by Tecknaren.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html