Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

När jag var liten ritade jag en fantasihäst jag kallade eldhäst. Här är en utveckling av den. De är i grund och botten ondskefulla varelser från de djupaste eldarna i världen. De är till päls eldgula med röda vilda ögon. Manen är av eldflammor och den långa svepande svansen slutar och med eldflammor. Dessa flammor bränner man sig inte på om man inte har en arg eldhäst - då ska man nog akta sig för elden.
Men trots att de är i grund och botten ondskefulla så går de att tämjas och bli trogna följeslagare, det gäller dock att bli accepterad. Det är eldhästen som väljer ryttare inte tvärtom, även om vissa inte vill hålla med om det och försöker tämja utan att bli accepterad. Men det brukar alltid leda till att dessa bli antingen uppbrända eller uppätna. Eldhästar är carnivoer så de äter inge annat än kött. Helst ska köttet vara brännt också. Extra gott!
Tro det eller ej men detta par är vänner. Dock finns lite osämja mellan dessa två så bråk och gnabb kan lätt uppstå. Utrustningen är flamtålig så ni vet.

Betygsätt:
  • För närvarande 0/5 stjärnor.

Visningar: 113

Album: Hästar

Kommentera

Du måste vara medlem i Teckna.ning.com för att lägga till kommentarer!

Gå med i Teckna.ning.com

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2022   Created by Tecknaren.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html