Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

Blev faktiskt nöjd med denna drake (trots att den inte är någe direkt skuggad eller färdigt färglagd). Att teckna flerhövdade drakar/hydror är bland mina favoriter för det är som om varje huvud har sin egen personlighet.
Med denna enorma drake beslöt jag mig för att dela upp alla sinnen. Detta är i sig en väldigt vis drake med supersyn, superhörsel och superluktsinne. Många anser denna drake som en sierska, en som kan förutspå framtiden. Det är därför många som besöker denna för att få visdom. Med många glömmer också att detta är en drake som ser allt som är mindre än sig själva som byten. Så det är inte ofta en människa i sök efter visdom klarar sig hemåt efter besök hos denna.

Det ena huvudet har flera ögon och för detmesta talan då den kan se vem som talar. Det mittersta huvudet har flera tommma hål som går in i huvudet. Det är här som luktsinnet finns hos denna drake. Förutom det jacobskanska organet så strömmer massor av luftpartillar med lukter in i dessa tomma hål. Den kan lukta till sig känslor såsom rädslor och lugn. Den kan även känna lukt av de få svettdroppar på din panna. Att gömma sig för detta luktsinne är svårt. Den kan känna en broppe blod på flera mils radie. So dont even try to hide!
Det tredje huvudet är klätt av en massa tunna hudflikar som påminner om vingar. Dessa är extremt spända så minsta lilla vibration i luften kan detta huvud känna av. Dett hörsinne hör minsta uv-vågor och infravågor och hör en mus andning på flera mils avstånd. Den kan nästan exakt berätta vart du står utan att bli sedd. Detta pga att detta huvud ofta öppnar munnen och skickar ut ultraljud. För oss människor så skulle det endast se ut som om den bara öppnar munne utan anledning men de som själv använder ultraljud kan höra de små ljudvågor som flöder ut genom munnen. Dessa fångas sedan upp av hudflikarna som sträcker sig över hela dennes hals. Väldigt fascinerande om jag skulle såga det.

Detta är en bjässe och bor uppe bland de högsta bergen som tål deras klor, vikt och storlek. Till föda så äter de allt de får. De är inte kräsna. Men en val eller två är nog favoriten då de kan hålla sig mätta upp till flera månader efter en val (matspjälkningen är långsam, precis som med andra reptiler)

Betygsätt:
  • För närvarande 0/5 stjärnor.

Visningar: 121

Album: Drakar

Kommentera

Du måste vara medlem i Teckna.ning.com för att lägga till kommentarer!

Gå med i Teckna.ning.com

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2022   Created by Tecknaren.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html