Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

Attitydproblems blogg (5)

Så stiger solen

sommarlov, med allt vad det innebär. Glass, sandständer och solbruna ben tänker de flesta. Jag är lite mer realistisk. Jag tänker myggbett, insekter, bärplockning, solbränna och frihet. Jag tänker hundratals rödmyror, en luft så tjock med mygg att man praktiskt taget andas dem, en stuga långt från bebyggelse som knappt har elektricitet. Det är sommar tycker jag. Stranden hör också till ja, men mest för att den är medioker och tråkig.

Glass hör ju också till, fasst i mindre skala. Lika så… Fortsätt

Tillagt av Attitydproblem den 25 Juni 2008 kl. 0.29 — Inga kommentarer

Längtar tills i Maj!

Jag ska ha vernissage tillsammans med två kompisar i maj! Än har vi inte kommit överense om något tema, eftersom vi alla har så olika stilar, men det löser sig. Jag är så längtansfull, det ska bli så spännande. Men läskigt, jag har aldrig ställt ut mina teckningar och målningar för försäljning tidigare. Enligt den kompisen som vet mest är det inte någon big deal, men det känns fortfarande så.

Sedan är frågan om jag kan skapa utefter ett tema, eftersom jag oftast behöver en… Fortsätt

Tillagt av Attitydproblem den 3 April 2008 kl. 21.46 — 3 Inlägg

Om nätterna...

Okey.. det där går att misstolka. Men jag hade faktiskt tänkt skriva om forna dagar, då jag hade "sömnproblem". Och sedan, att jag har haft två olika sorters "sömnproblem" är ju ännu intressantare. Anledningen till snuffarna är att jag inte vill att folk ska tro att jag överdriver. Mina sömnproblem var aldrig av det allvarliga slaget, och jag fick aldrig någon diagnos på det.

Det första sömnproblemet var det som kallas det vanligaste. Man kan inte…

Fortsätt

Tillagt av Attitydproblem den 6 Februari 2008 kl. 16.54 — Inga kommentarer

Shivers

Okey.

Jag håller just på att planera min budget, och får det inte att stämma. Och jag hatar det. Rena mardrömmen. Jag har det relativt knapert ekonomiskt, och till råga på allt saknar jag tusen spänn som borde ha funnits. Nej, usch och fy. När jag blir stor ska jag bli ekonomiskt oberoende.

Min kära mor har tydligen skadat sig. Vilket betyder att hon inte kan diska. Hon frågade mig nyss om jag kunde komma ned och diska…

Fortsätt

Tillagt av Attitydproblem den 4 Februari 2008 kl. 17.30 — 1 Inlägg

Nej men titta O.o

Varför finns det bloggar på var enda jävla sajt i hela cyberspace numera? Tror dom verkligen att alla som surfar på nätet har så lite liv att dom faktiskt hinner sätta sig ned och skriva blogginlägg tre gånger om dagen på sju olika sajter?

"...Förlåt att jag inte har uppdaterat bloggen den senaste timmen, men jag har varit upptagen med att uppdatera min tjugonde blogg, och den bloggen som jag fick på köpet när jag skaffade…

Fortsätt

Tillagt av Attitydproblem den 1 Februari 2008 kl. 21.27 — 1 Inlägg

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2020   Created by Esbjorn Jorsater.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html