Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

Jag ska ha vernissage tillsammans med två kompisar i maj! Än har vi inte kommit överense om något tema, eftersom vi alla har så olika stilar, men det löser sig. Jag är så längtansfull, det ska bli så spännande. Men läskigt, jag har aldrig ställt ut mina teckningar och målningar för försäljning tidigare. Enligt den kompisen som vet mest är det inte någon big deal, men det känns fortfarande så.
Sedan är frågan om jag kan skapa utefter ett tema, eftersom jag oftast behöver en inspirationskälla och skaparlust för att kunna göra ett gott arbete. Det suger, men jag har väl helt enkelt tröttnat på det seriösa och börjat inrikta mig på slarv. Och jag är ju en sådan ryslig perfektionist, så jag letar ju felen. Problemet är att när jag ser dem så vet jag inte hur jag ska rätta till dem, och det är något jag hemskt gärna skulle vilja lära mig.
Och så ska jag sälja en tavla till ett par släktingar. Jag vet ännu inte vad de vill ha för motiv eller känsla, eller ens vilka färger de vill att den ska gå i, men det ska vi nog också fixa.
Som sagt. Jag längtar til maj. väldigt mycket.

Visningar: 15

Kommentera

Du måste vara medlem i Teckna.ning.com för att lägga till kommentarer!

Gå med i Teckna.ning.com

Kommentar av Dorothea Barre den 5 April 2008 kl. 11.44
Ja... Hehe. xD
Kommentar av Attitydproblem den 5 April 2008 kl. 10.20
haha, Jg förstår vad du menar angående försvinnanden. Men det är ju förståss lite beroende på motivet och papperskvaliteten också, för jag brukar inte tappa bort saker jag målat på duk, eller målningar på akvarellpapper. Vad ska hon göra med den tavlan då? ;P
Kommentar av Dorothea Barre den 4 April 2008 kl. 19.11
Ja, det är svårt att hitta ett tema. Jag har många ideer, men inte tillräckligt med teckningar. Bryr mig inte om teckningarna när de väl är klara, så de brukar försvinna... :D Och när vi ändå pratar om att sälja tavlor, en bekant vill ha en oljemålning i manshöjd föreställande Alec Baldwin... x'D

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2020   Created by Esbjorn Jorsater.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html