Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

Jaw jag var i stallet i typ 5 timmar :P men det var kul jag tog hand om min skötponny kantten (: vi skulle ut till paddocken i mörkret vid ty 6 - tiden. vi hade typ skitmycket reflexer -_- men man vill ju inte bli påkörd XD
men strålkastaren funkade ju inte för det var glapp i sladden när jag skulle sätta på strömmbrytaren DX så det verkligen blixtrade till typ 3 ggr innan det slutade och jag och knatten bara kastade oss bakot! XD (jag har alldrig varit med om något sådant förut) och det var jätteläskigt! DX
Men jag ringde hon som äger kantten och sa att den inte funkade lampan och då visade sig att en kille hade klippt häcken (strömmbrytaren sitter där i)a så hade sladden gått av och sedan när "ägaren" skulle tända där en gång för attt rida sin häst så var den sönder. det hände typ likadant som med mig. och så hade hon sagt till han att den var trasig och då hade han lagat den men den hade tydligen gått sönder igen och så hände det med mig ^^
min pappa kom och hittade felet och så var det en jättestort märke på sladden och så var den sönder.
pappa tog bort kontakten ur strömmbrytaren igen (nära att han oxå fick en stöt)
dessutom så rengnade det med så inte konstigt att det blixtrade :P
Men i alla fall så ska jag aldrig mer tända den där igen! XD även om den funkar. får hålla mig till ridhuset när det är mörkt nästa gång! aja synes! :D

Visningar: 14

Kommentera

Du måste vara medlem i Teckna.ning.com för att lägga till kommentarer!

Gå med i Teckna.ning.com

Kommentar av Nelly kaninkompis den 6 Januari 2011 kl. 23.39
men kommer aldrig mera sätta i en enda kontackt D: NEVER! XDD
Kommentar av Linn den 14 November 2010 kl. 18.31
HAHA sådan olycka ;D

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2020   Created by Esbjorn Jorsater.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html