Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

Glad och lite trött efter Stockholm

Nu har jag varit på fyra dagars semester i Stockholm, där vi lånade mammas kusins lägenhet. Där fick jag en massa inspiration till att måla, och snart kommer jag nog igång ordentligt. Tyvärr kommer det dröja ett tag, på grund att jag måste installera om Photoshop då datorn jag hade det på krachat. Men jag kan åtminstånde måla bilderna på papper. Hoppas ni haft det skönt. Det har jag i alla fall. Jag har gjort en massa roliga saker, som exempelvis gå på Gröna Lund och typ Sveriges största Ålhlen's affär, som var typ ett varuhus. Sedan åt jag en ny sorts pizza som hade ovanligt tjock botten och dubbla lager ost. I närheten av lägenheten vi lånade (Västra Skogen) fanns det en massa vilda kaniner man såg på kvällarna. De var extremt söta. Hela den här resan var väldigt rolig för mig, eftersom jag bor i utkanten av en liten ort mitt ute i ingenstans typ. ;)

Visningar: 41

Kommentera

Du måste vara medlem i Teckna.ning.com för att lägga till kommentarer!

Gå med i Teckna.ning.com

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2022   Created by Tecknaren.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html