Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

Har du någon favorit på PS2 ? här är mina favoriter!

Hi again!

Denna gången ska jag prata lite om något jag har växt upp med: Tv - spel.
Från nintendo till playstation ...Good memories...

...

Ohh, yeah. Bloggen -3-'

Denna gången hade jag tänkt visa några av mina favoriter från min PS2 - samling.
Jag kunde visa alla, men har för många spel och bloggen skulle bli hur lång som helst. Men om ni undrar vad de är för spel kan ni fråga.

Eftersom jag har så många spel har jag många favoriter och jag kan inte säga vilken som är bäst av dem. -3-'

Detta är Disgaea 2. Lyckades hitta den för ett billigt pris faktiskt.
Jag gillar den teckande stilen... Ska nog köpa 3 när jag kan och jag ska nog se om jag hinner se animen sen. ( Japp, det finns en för det första)

Story:
Adell är den enda sin familj och by som inte håller på att förvandlas till en demon. Varför de gör det är för att the Overlord, Zenon har satt en förbannelse över byn. Adell, som är fast besluten att strida mot Zenon för att bryta förbannelsen får hjälp av sin mor (som är en summoner) att summon honom. Men istället för Zenon kommer hans dotter Rozalin istället. Resten av storyn är hur Adell och Rozalin tillsammans försöker leta upp Zenon.


Detta är ett nytt spel som jag köpt och den är också ganska ny: Persona 4. Har i stort sätt allt jag gillar i ett spel så det kan bli mitt nr 1 spel efter att jag spelat klart den. ^^

Story:
Handlar om en kille som åker till sina kusiner för att bo hos dem ett år. Efter att han kommit börjar märkliga saker att hända. Människor blir mördade på konstiga sätt och ett mystisk tv program dycker upp på kväller. Efter att ha sett programmet upptäcker du att du kan gå in i tv, till en annan dimension. Alla som mördats har på varit på programmet. Kan dessa program ha något att göra med de mördade människorna? Du och några vänner ifrån skolan bestämmer er för att lösa mysteriet.Det här spelet heter: Growlanser, heritage of war. Jag lyckas alltid glömma namnet -3-'
Men den är bra, fast det har hänt att när det blir cutscene kan ljudet kommer lite efter ( Vilket irriterar mig lite) och det kan bli lite förvirrande i början, men man fattar allt ju längre man spelar.

Story:
Det är krig i världen. Människor som önskar att kriget ska ta slut skapar det ultimata vapnet "Admonisher" och hotade människor med den att sluta kriga. Kriget slutade med ett skott ifrån den...
20 år har gått och gruppen som byggt den kallas nu för "Peace Maintenance Brigade" som gör allt för att kriget inte ska brytas ut igen. Dock håller det på att göra det. Och inte bara det, landet blir också attackerad av den dödligaste varelsen som finns: "Screapers."


Det är nog många som vet om det här spelet: Kingdom hearts.
Jag gillar både 1 och 2 och vill verkligen skaffa 3:an. Jag hoppas att den kommer till sverige. Om inte får jag köpa den när jag åker till Japan någon gång ( Tillsammans med andra spel som jag vill ha )

Eftersom den är rätt så välkänd och för att jag ska sätta upp videon till båda öppningarna skippar jag att skriva storyn. om ni undrar något om den, fråga.Sen har vi en gammal avorit: Soul calibur 3. Jag tror att 2: an var bland de första spel jag spelade med ett PS2 med (De andra var: Devil may cry, Tekken och Project zero 2) Har även 4:an, men eftersom jag bara pratar om spel till PS2 just nu får jag kanske prata om den en annan dag.

Story:
Det är olika storyn beroende på vilken karaktär du väljer så det är lite svårt att säga. Men en sak är säkert de försöker alla få tag på samma svärd, men vad de gör med dem är olika beroende på personen man väljer.


Sist men inte minst: Atelier Iris serien. Jag älskar dem och har faktiskt lyckats skaffa alla :D
Jag tycker personligen att 2: an är bättre de andra eftersom de har båda delarna ifrån 1 och 3. Man kan bära hur mycket man vill och kan välja olika karaktärer att slåss med. Men alla har en person som heter Iris. Hon kommer bara i olika åldrar. Men hon ser ändå likadan ut i alla. Samma kläder, samma frisyr (på ett ungefär)

Eftersom jag sätter upp alla tre öppningarna orkar jag inte skriva storyn om alla nu. Men om ni blir intresserade av dem förklarar jag gärna. ^^

Atelier Iris: Eternal Mana :


Atelier Iris 2: The Azoth of Destiny:


Atelier Iris 3: Grand Phantasm:


Det är mina favoriter! ^^

Har ni själva några bra spel som ni tycker är bra och om ni tycker är värt att spela?
Berätta gärna för mig, jag tycker bara om att spela ny spel. Jag kommer dock kolla på grafiken, storyn och spelsättet till spelet innan jag köper den.

Visningar: 11

Kommentera

Du måste vara medlem i Teckna.ning.com för att lägga till kommentarer!

Gå med i Teckna.ning.com

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2022   Created by Tecknaren.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html