Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

Du känner pirret i magen, känner hur vinder viner i dina öron. Det susar omkring dig, det käns som att vara nersövd men ändå vara vaken, som att sitta i en glaslåda och aldrig kunna ta sig ut. Du har ingen kontakt med världen. Du bara står där. Lätt. I ett av de mest avskiljda rum på skolan, i ett av de största fönsterna i rummet. Rummet ligger på översta våningen, strax under vinden och det är flera, flera meter ner till asfalten på marken.
Någon öppnar dörren, kliver in skrattande med en person till i bakrunden. Du tar ett djupt andetag och blundar. Du känner igen rösten. Den låter vackert. Du känner igen den som en vacker godnattvisa i en hemsk natt. Den skrattar, men helt plötsligt så slutar den skratta. Du vill att den ska fortsätta, men den stelnar till. Du har fortfarande inte vänt sig om, men nu vrider du på huvudet.
Tim står där med Michael i hälarna. Han stirrar på dig i några sekunder som käns som timmar, sedan förstår han vad du är påväg att göra. Han skriker rakt ut:
-Nej!
Du hör rösten och ångrar dig. Men du måste, det känns nödvändigt. Du vänder dig om igen, sedan lutar du dig frammåt och faller. Faller ner mot den hårda marken under dig.

Visningar: 20

Kommentera

Du måste vara medlem i Teckna.ning.com för att lägga till kommentarer!

Gå med i Teckna.ning.com

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2022   Created by Tecknaren.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html