Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

Dagen har precis passerat 00.00, sitter och chattar med Kei ^^ (Ria) x3 Fast än klockan är så mycket är det fortfarande ganska livligt där ute, ja vad ska man säga, fredags natt. Satt och tänkte hur skönt det är att äntligen få en sida som man kan dela lite mer tankar om just det ämne man älskar, Manga och Anime ^^

Och att ÄNTLIGEN kunna få chatta med sina bc-kompisar :D Har varit riktigt jobbigt att vänta på den nya bc sidan, och med bcmanga.se som aldrigt riktigt gav en information om hur det skulle gå till fick man en stor chock. Sidan skulle aldrig mer komma upp igen. Eller, man ska aldrig säga aldrig XD Tycker dock det var väldigt fel av de att ge oss falska förhoppningar om en ny start och nya möjligheter...

Fast man ska se det från det ljusa sidan, vi hittade en riktigt mysig ställe, med LIVE CHAT ( jag lovar, jag tycker den biten är bäst :D ) Jag låter som en riktig gammling .. live chat, som om jag aldrig har chattat på msn förut xDDD , Bad jjowanna, bad ! Jag tycker dock detta är en ny början, och att vi nu ska ta hand om denna sida, jag orkar inte med att även denna sida ska läggas ner. Även om detta inte är en officiell sida för manga och anime nördar i Sveriges samhälle XD ! Vi vill ha våran lovade bcsida, nu nu NU :D fast tror att många kommer tröttna på denna sida då den i längden kan bli ganska tråkigt, men vi får piffa upp den. Plus, jag tror Esbjörn är hur glad som helst med lite aktiva medlemmar !

Måste bara säga, GRYMT ROLIGT att det är så många gammla BC:are här <3

Nej men nu tror jag ska gå och lägga mig, imorgon blir det Whatever Con och två tävlingar :D Hoppas det blir roligt, det enda jag inte ser fram emot är att jag måste betala 100kr inträde, LAME , jag har inte så mycket om jag ska vara ärlig xD HAha , nu ska ni skratta MED mig inte ÅT , okej (: ?

Jaja Natt natt ^^ <3

/ jjowanna (aka MangaDJ)

Visningar: 13

Kommentera

Du måste vara medlem i Teckna.ning.com för att lägga till kommentarer!

Gå med i Teckna.ning.com

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2022   Created by Tecknaren.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html