Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

Mm, försökte göra något på beställning (igen). Ett önskemål om en tatuering.... Det går inte bra, har för höga krav på mig själv så inget duger.
Får nog jobba lite med mig själv innan jag försöker mig på det igen. Synd...men det är bara att släppa och fortsätta med det man vill göra!

Så... i dag så gjorde jag klart två gamla teckningar. En är i alla fall gammal, från den tiden jag spelade mycket WoW, det ska föreställa min karaktär "Pricklethorn". Hon var då en hon, nu är det en kille (det gick att byta kön till slut).
Han är en troll-Rogue. Ok, det är mer alv över den här, men men. (Behöver jobba på att göra karaktärer fula helt enkelt.)
Sen fastnade jag för två vackra och ambitiösa damer i Citys "Jämställt arbetsliv" de eller rättare sagt Lovisa Sunnerholm (om det nu inte är tvärt om) ligger till grund för Aenea.
Aenea är fö. en karaktär i Dan Simmons Hyperion serie.... böcker igen. Men så är det, mycket bra inspiration kan komma därifrån.
Här försökte jag utmana mig själv med metall (eller en sk. impact armor) el.dyl. Metall helt enkelt, en hjälm också (hjälp, det var svårt att få den hyffsat kool). Proportionerna är såklart totally "out a here" (Aeneas vänster arm är xtra lång tex.)
Men det gäller ju att skissa först och sen finputsa... men det är svårt att hålla sig!
6½ totalt, det känns långt. Kan man leva på konst verkligen? :)
Out

Visningar: 15

Kommentera

Du måste vara medlem i Teckna.ning.com för att lägga till kommentarer!

Gå med i Teckna.ning.com

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2023   Created by Tecknaren.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html