Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

I drygt ett år har jag haft en teckningsblog som jag kallar Streck här har jag med mer eller mindre mellanrum lagt ut bilder och berättat om killen Emo och hans kompisar. Emo är en kille som har det lite trubbligt med tjejer. Till nu har han träffat två och inte riktigt vetat vem han skall välja. För tillfället är han ihop med Kaja men vem vet hur länge det varar. Hans bästa kompis Kent har inte lika stor tur med kärleken fast han gärna vill bli ihop med någon nästan vem som helst :) Tyvärr så blir det inte så mycket love, men han får en massa tjejkompisar.
Kaja är en tjej som gillar skateboard. Hon åker bräda så ofta hon kan, helst hela dagarna. Henne hittar man oftast vid rådhuset i staden där hon tränar ny trix tillsammans med dom andra skejtarna. Anna är den snyggaste tjejen i skolan det tycker i alla fall Kent. Hon är kär i Emo men oturligt nog är hennes bästis Kaja ihop med honom.

Jag har provat lite olika tekniker i mina bilder. Mycket tuschlaveringar, rena streckteckningar i tusch ibland målar jag gouach, någon gång med färgpennor. Just nu är det bara blyerts och svarta färgpennor i ganska lös stil, jag gillar att jobba med gråtoner och kontraster i svart och vitt, jag vill behålla dynamiken och rörelsen i bilderna, upplever ofta att tuschande kan göra bilderna onödigt styva och lite tråkiga. Antar jag har mera att lära mig där. Men som sagt just nu är blyerts och svarta färgpennor kung. Kom på besök och lämna gärna en kommentar. :)

Visningar: 22

Kommentera

Du måste vara medlem i Teckna.ning.com för att lägga till kommentarer!

Gå med i Teckna.ning.com

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2021   Created by Esbjorn Jorsater.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html