Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

Hej på er allihopa!!!

Jag vill gärna lära mig att teckna manga och hästar utan att behöva köpa någon bok eller gå på en kurs...!! Har ni några förslag på vart jag kan lära mig det?? Typ någon film på youtube.com som är bra eller någon film eller beskrivning här på teckna.ning.com?? utan att behöva betala??? det skulle vara jätteschysst av er om ni kommenterade det här inlägget!!

puss pus:3

Visningar: 21

Kommentera

Du måste vara medlem i Teckna.ning.com för att lägga till kommentarer!

Gå med i Teckna.ning.com

Kommentar av Nelly kaninkompis den 19 Maj 2011 kl. 20.03
Jag har ett förslag! jag använder photoshop men om du vill lära dig rita hästar så bara rita av så många bilder du tycker verkar bra. du kan börja med att rita av nån häst som bara står upp sen gå över till nån häst som travar eller galopperar :D så har jag gjort när jag gjort mina digitala bilder, men jag ritar fortfarande bara av när jag skissar, men det e en början :D håppas det här hjälpte! och tycker att om du inte har photoshop på datorn så ska du testa det! det e bra och så kan man rita dit färger och glanser på hästarna mycket bättre än på vanligt papper ^^ så bara rita av bilder på google eller nån fin bild du hittar :D

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2020   Created by Esbjorn Jorsater.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html