Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

Idag har det varit 20 minus grader! Bussar har kanat av vägen och människor har frusit fast i marken. Men i alla fall så har det varit full aktivitet på min skola... ALLA små barn (inklusive mig!) har åkt på den gigantiska is banan som bildats nedanför en av skolbyggnaderna. XD Det är lite pinsamt att erkänna men det var faktiskt skit kul! Jag tror att det inte finns någon ålders gräns för att åka på isbana/pulka- el. vad som helst! Det är lika kul varje gång! Så ni som tycker att det är barnsligt att åka på isbana/pulka ehh... Ja, pröva på ändå! Jag lovar att ni ändrar er och tycker det är jätte kul!

 

Idag på slöjden hade min bästa kompis gjort klart sitt armborst och när vi skulle prov skjuta ute bakom vår skola på parkeringen, sköt vår slöjd lärare upp pilen på vägen. :( Jag och min kompis fick panik (pilen kunnde bli över körd av en bil och gå sönder) Så vi sprang och kröp upp för slänten till vägen (som var full av snö) bara för att inse vårt stora misstag... Pilen låg på trottoaren och inte på vägen! :( Istället för att ha tagit den längre och säkrare vägen tog vi den korta och OOOsäkra vägen! DET straffade sig!!! Vi var båda snöiga och hade sprungit ut utan ytterkläder och skor. haha där fick man för att man var på väg att offra allt för en simpel trä pil.

 

One short story of my day... //Thea The girl that love wet clothes!!! lol XD SAYONARA!

Visningar: 9

Kommentera

Du måste vara medlem i Teckna.ning.com för att lägga till kommentarer!

Gå med i Teckna.ning.com

Kommentar av Emiliexx den 13 Augusti 2011 kl. 11.54
Jo så var det nog xD
Kommentar av Thea den 13 Augusti 2011 kl. 11.23
Kanske för att det känndes lite pinsamt ^^' Dessutom han vi tjuvåka på de mindre barnens stjärtlappar ganska mycket innan vi fick egna. Vi blev kanske less på att åka  //Thea ;3
Kommentar av Emiliexx den 12 Augusti 2011 kl. 22.50
ahaahah jag minns när vi åkte isbanan där! men varför slutade vi åka när vi väl fick sjärtlappar(stavning)?

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2020   Created by Esbjorn Jorsater.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html