Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

Beskriv vilket ämne och innehåll som du skulle vilja ha i en kommande Teckna-bok.
Eller hur man skulle förändra någon av böckerna som finns nu.

Här är några böcker som vi diskuterar just nu:

Teckna roligt
Cartoon teckningar hur man gör roliga figurer och skämtteckningar.

Teckna ditt liv
Hur man kan skapa en intressant tecknad beskrivning av olika händelser i sitt liv. Metoder för att använda sitt tecknar-kraft till att komma ihåg saker bättre och snabbare, förstå komplicerade saker och nå sina mål. Även hur detta kan underlätta för att kunna jobba med att teckna helt eller delvis.

Teckna monster
Teckna dinosarier, drakar, Minotaurus, varulvar, orcher mm.

Teckna kläder
Teckna kläder och rustningar förr, nu och i framtiden.

Teckna berömda människor
Hur du tecknar kända människor förr och nu, realistiskt, karikatyr och i roliga händelser.

Teckna myter & sagor

Med ex Alvaro Tapia

Teckna platser
Med exempel på intressanta platser från historien och fantasin, där det även är mycket människor med i bilden.
Ex. Hogwarths, Atlantis, Hobbit by, Colloseum, Eiffeltornet, Olympisk arena, rock konsertarena, Maya el Aztek ceremoni vid deras pyramid, Vilda västern stad, Titanic som sjunker mm. Kom gärna med förslag på intressanta platser.

Visningar: 1786

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

Cilan det du beskrev finns redan det finns i teckna film asså olika stilar

jaha

 

då fattar jag

 

Jag tycker att du borde göra en bok om platser (fantacy)
Jag tycker att det skulle vara kul med en teckna kläder bok där man får lära sig hur man ritar olika material, veck, spets, olika sorters kläder etc. Jag tycker teckna böckerna är jätte  bra och skulle gärna vilja att det kom fler =).
En Teckna kläder bok har länge funnits på listan över möjliga böcker, men verkar inte aktuell för närvarande.

Just nu så uppdaterar vi de gamla slutsålda böckerna ex Teckna djur, så att vi kan förbättra dem, med fler sidor o nya tydligare beskrivningar. Den var ju den första boken, o vi har lärt oss en del vad som fungerar.
Det finns ingen bok, men jag har en del övningar som jag testat.

Gjorde gruppen http://teckna.ning.com/group/tecknadittliv

För att kunna testa några övningar. Har just nu bara lagt upp 2 st övningar.

 

Men om du prövar dem så kan jag lägga upp fler övningar senare.

Jag tycker att dessa böcker låter intressanta, men det är mest det som jag gillar att rita så jag vet inte om de skulle sälja jättebra, många av förslagen har redan föreslagits:

 

Teckna robotar, cyborgs skulle vara ännu coolare! Det skulle passa i en Teckna Sci Fi bok :) Där skulle det också vara kul om det stod om hur man tecknar aliens, designar egna rymdskepp och vapen, rymdrustningar och hittar på egna planeter och utomjordingssamhällen. :)

 

Teckna monster verkar jättekul! Jag skulle gärna lära mig hur man tecknar varulvar, zombies och speciellt orcher! Åtminstone om de är i The Lord Of The Rings-anda :D Jag älskar nämligen både böckerna och filmerna... :3

Teckna monster skulle även kunna heta Teckna Skräck, då kanske man kan få tips om hur man kan teckna läskiga bilder och hur man kan teckna läskigt utan att använda blod och läskiga monster (typ någon som sitter själv och så är det en skugga med något vasst i handen eller något. XP

 

Teckna kläder skulle också behövas, jag vill veta hur man tecknar veck och sånt.

Teckna material, som t.ex. bark, jord, hur man tecknar så att man ser om kakan är knaprig eller mjuk. xD Teckna mat OwO Eller nej, men Teckna mat+Teckna träd och stenar+Teckna kläder= Teckna material! :D

 

Teckna superhjältar :D Jag älskar filmer och serietidningar med superhjältar, min favorit är Hellboy. xP Man kanske inte får lära sig hur man tecknar just Spiderman eller så, men hur man gör en serie med en bra hjältar, superskurkar och andra intressanta karaktärer i sann Marvel-anda :D Även hur man "komponerar" (eller vad det nu heter :P) coola slagsmål-sidor med häftiga effekter och sneda rutor. Jag vill veta hur man designar intressanta hjältar och skurkar efter deras superkrafter!

 

Teckna havsmänniskor (hehe, det är nog bara jag som vill ha en sån bok, men jag tycker att t.ex. Abe Sapien från Hellboy och Davy Jones och hans besättning från Pirates Of The Carribean är såå coola! :D) I teckna havsmänniskor kan man få lära sig hur man tecknar intressanta undervattensmiljöer, designar hälften människa/hälften havsdjurskaraktärer, hur man tecknar vatten, i olika former, jag vill veta hur man tecknar is, skum, snö, regn och vattenånga också! Man skulle få lära sig hur man tecknar fjäll och andra "material". :D

 

Oj, heheheheh, det blev lite mycket... Men det är så mycket jag vill lära mig att teckna! xD

Bra förslag. Teckna skräck och teckna monster skulle jag gärna vilja ha in mer av i passande bok. Kanske det är för smalt för en enskild bok.

Men i en utvidgad Teckna fantasy (vi gör just nu en utvidgad Teckna djur, på 48 sidor), skulle det passa med fler monster.

Fast Hellboy är i och för sig inte en Marvelserie (tror jag), men ändå :3 Förresten, om det blir en Teckna Superhjältar-bok vill jag veta hur man tecknar jättemuskulösa kvinnor och inte bara killar! :D
OK! Hoppas ni gör teckna superhjältar någon gång, jag försöker göra en sci-fi-serie om en "rymdspion" som heter Sherman Scott, men det går inte så bra x)

RSS

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2023   Created by Tecknaren.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html