Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

här lägger du upp din karaktär och skriver om den :D det kan va allt från monster till vargar men komihåg att det helst ska va nåt me manga :3 att vara seriös är inte kul men de e ju kul med fina billder ^-^

Visningar: 382

Inlägg i den här diskussionen

öhh, jag har måååååånga varg och hund karaktärer.. men jag vet inte riktigt om de har nått med manga att göra xD

det spelar ingen roll om det är manga eller inte :3 MEN HELST manga.

du kan ju göra någon ny karaktär med lite mangadrag :D

Hm... jag tror inte jag har någon i manga stil. :c men jag har furries XD (djur mixat med människor)
Ja furries jag känner igen dom och jag tror att jag har en bok med sånna C: det blir jättebra ^^
Ah okej xD kanske man skall försöka leta efter någon karaktär o lägga upp xD
ska nog fixa till nån :3
Gör så (Y)

Håller på med en karaktär som ska hete Tomo. Har inte hunnit laddaa upp en bild på datorn än. Men det kommer allt. ;) Jag kan ju skriva om honom så länge. ^w^

 

När Tomo var 10 år så skulle hana o hans syster Kikki (7 år) gå från lekparken. De hade inget hem, så de bodde i gränder i så. Deras pappa dog innan Kikki blev född, och deras mamma blev sjuk och dog strax efter att Kikki blivit född. Men iaf, på väg där ifrån kom ett gäng från en skola några kvarter bort. De misshandlade Tomo och tvingade han syster att se på. Hon grät och skrek. När de släppte Tomo sprang Kikki dit och kramade honom. Han försökte hålla in tårarna för att hon skulle kännaa sig tryggare. Men det gick inte. An annan av gängmedlemarna drog till sig Kikki och skar henne i halsen med en kniv. Det sista hon fick se innan hon dog, var sin storebror brista ut i tårar. Så som ni kanske märker hade Tomo en tuff uppväxt. Han är dock en snäll människa och vill förlåta alla. Även om det är svårt. Men eftersom han aldrig haft en riktig familj, någon som kunde skyddaa honom, så hade han även en väldigt mörk och allvarlig del innom sig. Men den gömde han bakom ett leénde i närheten av folk.

Så.. en snäll och förlåtande människa kan man nog säga att han är :3 (mer eller mindre....)

Jättebra nu gäller det bara att rita honom oxå :D

Hej jag är ny, jag tänkte vissa upp en karaktär som jag blev väldigt nöjd med själv.

 Hon heter Akira. En mycket tränad spion och soldat i sina ådrer. Hon minns inget om sin familj, men hon har sin vän som heter Killo (han jobbar jag med fotfarande) som hon har skänt honom sen barn. Men en hemsk olycka drabade Killo när både han och Akira var 17 år och tränade på ett soldatläger. Någon ville förstöra hela lägret med en bomb, som oturligt nog var där Killo befann sig med en klass. Akira var långt bort med en annan klass där dom skulle lära sig om överlevnad. Bomben exploderade så att Akiras klass och lärare fick se det fruktansvära ödet. Dom gick ner för att se om det fanns någon överlevande, men dom trodde att ingen kan har överlevt den stora bomben. Men bland alla brända brötte fick dom se en som har klarat sig. Killo överlevde. Bland alla 300 man som fanns på lägret, så var det bara han som klarade sig. Men han var svårt skadad. Han fick ligga på sjukhus i 3 månader. Doktorernas diagnos var att han är förlamad från halva bröstkorg och ända ner till tårna. Han skulle bli förlamad för evigt. Men Akira gjode allt för att hjälpa honom för han bästa. Så hon lyckades att hitta ett ställe som tar imot bra soldater och bra spioner. Så Akira och Killo hjälper en massa människor som behöver deras hjälp.

 

Men snart får dom veta, att dom får ett uppdrag att hitta en massa människor i höga siffror som försvinner varje minut, varje timme och varje dag. Och det handlar om att det ska hitta kvinnliga försvinande.

 

 

 

 

den är ett jättebra exempel!!!! >:3 se och lär allihopa!!

sorry för att jag inte har svarat på länge men jag har varit och seglat i 4 veckor och har inte haft tillgång till dator (surt)

Hej jag är ny. men jag håller på att rita tre karaktärer. men dom är till en ny bok som jag ska skriva!

 

En av dom heter Rakey och han är en Furry(hälften djur hälften människa). Han är 18 år och jobbar för att försörja sina två småsyskon, Chika och Shan. Han jobbar hårt och mycket för att ha råd med mat till dom. För han får inte mycket betalt. Han är snäll, omtänksam och beskyddande med sina syskon. Men mot främlingar och utomstående är han trevlig men Hård. Chika är 13 år gammal och jobbar med att dela ut tidningar. Hon är en tuff och modig tjej som kan försvara sig eller sin lillebror om det skulle bli slagsmål. Hon är också en Furry. Shan är 9 år gammal och är en furry.Han brukar följa med när Chika delat ut tidningar. Annars så gömmer han sig i gränder och väntar på att hon ska komma tillbaka. Det har hänt att han har blivit slagen och misshandlad när han har gott på gatorna så han har börjat gömma sig istället. Han är snäll, lett skrämd, rädd för andra, Elaka Furrys och människor.. Dom tre kämpar för sin överlevnad. För deras föräldrar dog när Shan var 2 år gammal. Men dom var inte så rika när föräldrarna levde häller. Dom har bott i gamla gränder ända sen föräldrarna dog. Alla tre har särskilda men dolda förmågor. Det är bara Rakey som vet om sin. Hans förmåga är att Läsa tankar.

 

Det är de tre karaktärerna hit tills.

RSS

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2022   Created by Tecknaren.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html