Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

I denna diskussion kan du lägga in dina egna drakbilder och få synpunkter och tips av de andra medlemmarna.


Visningar: 6032

Inlägg i den här diskussionen

typ man ska göra alla fjäll å de jag kanske överdrev lite XD sorry jag svarade sent :P men jag använder mus ja :D
Det var väldigt intresant program du har där o.o   ....... Vad heter den programet och kan man installera den gratis? Drakens huvud med detalj blev rikktigt bra ^^
programmet heter Photoshop elements 8 åå jag fick det till datorn när vi köpte den på elgiganten fast man fick betala lite extra för photoshopet då. men jag vet inte om man kan skaffa det nån annan stans. men det finns en sån sida adobe typ där kan man testa elements 9 i jag tror det va i en månad :D gratis då :D
 här va det! här kan du fixa photoshop å om du vill ha nån som liknar mitt e det ju photosho elements 8 men komm ihåg att man bara provar det i typ en månad :)http://www.adobe.com/se/downloads/

två drakteckningar jag gjort.

Den första blev klar igår faktiskt och jag blev väll rätt nöjd. Även om halsen är lite sådär, huvudet och kotorna antagligen är för små i jämförelse med kroppen, skuggorna är lite som dom är, revbenen inte är riktigt som dom ska, och vattnet och sanden är ju helt åt h-vete, men jag tänker försvara mig med att det är första gången jag försöker mig på att rita revben lite realistisk samt första gången jag försöker mig på att rita vatten och sand i blyerts, hähä.

 

Den andra bilden är en bild som finns på baksidan av min mapp jag hade på en form av bildkurserna jag inte kommer ihåg vad den heter (den har något speciellt namn) men ja, jag bestämde mig helt enkelt för att testa att rita draken i en lite annan vinkel och position och jag är nog mest nöjd med huvudet faktiskt. :)

Bilagor:
Tycker du fått till väldigt bra känsla där Lady Dahmer, verkar sörja, och blir omsluten av draken.

Tycker att din första bild är väldigt fin (har inte tittat på den andra) du har skuggat och linjerna är tydliga. Men halsen ser väldigt platt ut, försök att få den att se lite tjockare ut ( om det inte var tänkt att den skulle vara så). Tänk på det nästa gång så blir det ännu bättre ;)

Här är en drake, inspirerad av min vandrande pinne. Den är inte skuggad så noga än. 

 

Lite fakta:

Hon är en drake av arten Profugus. Profugusar har små outvecklade vingar, och kan därför inte flyga, men de klättrar väldigt bra. De lever i bergen och var för ganska vanliga. Men de är rädda för människor, trots sin storlek, och har alltid skytt dem som pesten. De lever i grupper på fem till åtta par och om två grupper stöter på varan strider dom tills den ena gruppen är helt utplånad. Eftersom att de skyr människor och människorna har flyttat längre och längre upp i bergen, så har grupperna har blivit inträngda på allt mindre ytor och då följt sin instinkt och börjat slås har arten nästan utplånat, i dag finns bara ca 30 drakar kvar men antalet ökar som tur är.

 

Kritik på bilden önskas!

Bilagor:Helluj :) 

Jo, nu är det såhär, att jag har länge prövat att göran drakar, men är det kommer till färgläggningen går allting snett :(

Men nu idag, så lyckades jag tillslut att göra någonting av det:

Så, detta är min nya karaktär Terry, äntligen en drak karaktär :)

Men de flesta gånger har jag bara kunnat göra linjeart, så det blir såhär:

Nåja, jag ska någon gång färglägga dessa, men det tar tid :P

Säg gärna vad ni tycker, man förbättras via kritik :)

wow snygga allihop! :DD du kanske kan testa samma teknik som du gjorde på Terry? och typ färgerna att du tar sånna färger som typ kan bli som terrys liksom lite att det lyser :P svår förklaring men jag tänker på typ färgerna den som terry har då, och orange, alla blå, rosa.... XD men typ sånna färger?
Här är en drake jag kallar Topaz. Jag målade den i Photoshop.

Fin bild. Roligt att du färglagt draken (Vilket jag inte brukar göra :) ).  Du har skuggat bra vilket gör att draken ser 3dimisionel ut och inte helt platt. Tänk på att bakbenet på en drake oftast inte har samma uppbyggnad som en arm. Men det är din drake och du får såklart göra hur du vill ;)

RSS

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2023   Created by Tecknaren.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html