Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

Information

Warhammer

En grupp för oss som gillar Warhammer och Warhammer 40.000. Gruppen är inriktad på både att rita Warhammer och även på att diskutera själva figurspelet samt online spelet. Besök även gruppens hemsida.

Webbsida: http://www.warhammerminiatures.com/
Medlemmar: 3
Senaste aktivitet: Okt 31, 2009

Gillar du Warhammer eller Warhammer 40.000?

Om du gör det får du gärna bli medlem!
Även om du inte är så insatt i Warhammer så får du gärna bli medlem om du vill veta mer.
Här är en kort beskrivning om figurspelet
Warhammer fantasy battle(Warhammer och warhammer 40.000):

Warhammer Fantasy Battle är ett figurspel från Games Workshop som utspelar sig i en fantasyvärld. Namnet Warhammer är engelska för stridshammare. Ett systerspel är Warhammer 40,000 som utspelar sig i framtiden i ett enormt universum fullt av utomjordingar, demoner och kättare.
Warhammer Fantasy Battle är ett krigsspel som spelas med omkring 28 millimeter höga modeller i tenn eller plast som spelaren själv får limma ihop och måla. För vissa entusiaster är målandet och utformandet av modellerna det främsta nöjet och tävlingar i detta hålls också regelbundet.
Warhammervärlden är på många sätt lik den riktiga världen, med kontinenter vagt formade som jordens, och med kulturer kraftigt inspirerade av olika folk genom historiens gång, till exempel azteker, Tysk-romerska riket, Arthursagans Britannien och det forntida Egypten. Förutom den verkliga världen påminner Warhammer-världen också mycket om andra fantasyvärldar som till exempel Tolkiens värld med alver, orker, vättar, magiker, m.m.

Men Warhammer är inte bara ett figurspel, utan även ett datorspel vid namn:
Warhammer online:Age of reckoning
Här kommer lite information om datorspelet:

Warhammer Online: Age of Reckoning är ett MMORPG-spel (Massive Multiplayer Online Role Playing Game), liknande World of Warcraft och Age of Conan. Spelet är utvecklat av Mythic Entertainment (tidigare EA Mythic), och släpptes den 18 september 2008.
Enligt utvecklarna skiljer sig Warhammer Online: Age of Reckoning från många andra MMORPG-spel genom att PvP-aspekten fått en mycket mer framträdande roll jämfört med andra spel. Ofta tenderar de flesta MMORPG-spel att ha sin fokus på PvE-delen, och PvP-delen kommer i skymundan. I Warhammer Online är det i princip tvärtom.
När denna text skrevs fanns spelet enbart i en betaversion på spelets officiella hemsida. Över 850 000 ansökningar hade då inkommit för att medverka i spelets betastadium, vilket är ett av de högsta antalen någonsin i MMORPG-spelens historia.
För att spela Warhammer Online: Age of Reckoning måste man betala en viss månadsavgift till utgivaren, ungefär som en prenumeration. För avgiften får spelaren tillgång till spelets servrar. Månadskostnaden är runt 100-150kr. Spelet kräver att användaren har en internetuppkoppling.

Det var det!
Om du blev intresserad så får du gjärna bli medlem.


Diskussionsforum

Den här gruppen har inga diskussioner än.

Kommentarplank

Kommentera

Du måste vara medlem i Warhammer för att lägga till kommentarer!

 

Medlemmar (1)

 
 
 

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2021   Created by Tecknaren.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html