Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

Det var länge sedan jag lade upp något riktigt snyggt. Så jag tänkte att det äntligen var dags! Detta, kära konstvetare, är ingen mindre än Tarzan!

Jag vet, jag vet, ni kunde såklart se det direkt. Jaha, jaja ni såg det på höftskynket, jag förstår. Ni missar minsann inte detaljer.


Ja, ni förstår, jag skapade denna målning då jag satt vid min bärbara dator, som jag icke installerat min ritplatta till, men jag behöver såklart ingen sådan sak för att skapa en sådan fulländad karaktär som Tarzan här.

Ursäkta det ringer.... Hej. Ja det är jag. Tarzanmålningen ersätta Mona-Lisa? Tja, varför inte...


(Har jobbat med mitt engelskaprojekt lite för länge....)

Betygsätt:
  • För närvarande 5/5 stjärnor.

Visningar: 77

Kommentera

Du måste vara medlem i Teckna.ning.com för att lägga till kommentarer!

Gå med i Teckna.ning.com

Kommentar av Nelly♥ den 3 April 2010 kl. 21.47
SNYGGASTE MÅLNINGEN SOM JAG NÅGONSIN SÄTT I HELA MITT "LÅNGA" LIV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JAG HAR LEVT I LÅNGA 12 ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LÄNGE VA???????????????????????????????????????????????????????????????DEN VAR GRYMM I ALLA FALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kommentar av Nelly♥ den 3 April 2010 kl. 21.45
Hehe

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2022   Created by Tecknaren.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html