Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

Varför finns det bloggar på var enda jävla sajt i hela cyberspace numera? Tror dom verkligen att alla som surfar på nätet har så lite liv att dom faktiskt hinner sätta sig ned och skriva blogginlägg tre gånger om dagen på sju olika sajter?

"...Förlåt att jag inte har uppdaterat bloggen den senaste timmen, men jag har varit upptagen med att uppdatera min tjugonde blogg, och den bloggen som jag fick på köpet när jag skaffade ..."

Kan man inte bara få komma in på en sajt som inte är mainstream och har skippat hela bloggrejen, Javisst, jag förstår att folk tycker om att skriva om när dom har varit på toaletten, och dessutom få kommentarer på det(!), men det finns flera olika bloggsajter man kan göra det på och länka till. Istället för att behöva blogga på femton olika ställen samtidigt.

Nu är inte jag speciellt arg på det här fenomenet, jag bara påpekar det i brist på annat att skriva eftersom jag inte direkt har för vana att skriva om mina sysselsättningar på nätet... Och ännu roligare är det när jag säger så när det är precis vad jag gör, från och till. Sedan själva ironin med ett blogginlägg som klagar på bloggar.. Jaja... Hare bra och trevlig älg.

Visningar: 18

Kommentera

Du måste vara medlem i Teckna.ning.com för att lägga till kommentarer!

Gå med i Teckna.ning.com

Kommentar av Dorothea Barre den 1 Februari 2008 kl. 21.04
Jag hoppas verkligen att blogg-fenomenet inte är här för att stanna. Fyyyyy...

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2023   Created by Tecknaren.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html