Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

Jag har haft lite krångel med att lägga upp bilder, så jag bloggar upp dem.

Mitt nya rum ligger bredvid min brorsas och du ser det utanför som fönstret "i mitten" för er som vet var jag bor. Jag valde en jordbrun tapet och tog en hel dag av mammas semester för att åka och köpa allmogenfärger. Ganska mycket färg för billigt pris.

Sedan ställdes jag för den svåra uppgiften att komma på vad jag skulle måla. För det hade jag bestämt, att jag skulle rita två stycken mangafigurer på en av väggarna.

Först skissade jag dit en flicka i min egen längd som faktiskt ser ut lite grand som mig själv. Nöjd med ena handen och hennes sorgsna blick. Men jag hade ingen ANING om vad jag skulle göra på den nästa bit vägg som återstod.

Pappa ville börja lägga golv i mitt rum, så jag tvingades sno mig. I desperat behov av bilder så sökte jag lite i datorn och kollade på bilder. Efter ett tag hittade jag motivet, i en av mina vänners blogg. Min polare J, ett kort från förra årets läger, stod och log som vanligt och med armarna utsträckta och en pumpslang i ena handen. Jag greps genast tag av utmaningen att rita den posen.

Så jag skissade upp överdelen först (MISSTAG) och märkte att kroppen satt overkligt högt upp i likhet med mitt självporträtt. Då kom mamma in och frågade om hon hoppade, eftersom att hon var så högt upp. Tack för mamma!

Snart hade jag två skissade och ifyllda mangagubbar på min vägg, kanske fyra dagar av slit och målning. Här har du dem:

Visningar: 15

Kommentera

Du måste vara medlem i Teckna.ning.com för att lägga till kommentarer!

Gå med i Teckna.ning.com

Kommentar av Tara_tecknaren den 16 Augusti 2008 kl. 8.50
Dåliga bilder, togs med mobilkamera

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2023   Created by Tecknaren.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html