Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

Tänkte lägga upp lite info för nyfikna själar. Jag har ritat min bilder själv, vet att många kopierar och lägger upp andras bilder, men mina bilder är bara mina bilder så att säga. Ni kan även kolla på min sida på Deviantart om ni är intresserade: http://alecan.deviantart.com.

Jag använder oftast Staedtler pigment liner 0.3, 0,1 och 0,05 för bläckbilder. Även Pilot DR Pigment Ink pennor är bra till detaljerade bläckbilder, blöder(="flyter ut") inte så mycket om man inte har väldigt dåligt papper vill säga. Till färgläggning blir det oftast Photoshop CS3 och en Wacom Intous.

Om jag har några tips? Hur gör jag? Och likande frågor är inte så enkla att svara på. Om ni vill ha "exempel på hur man kan teckna drakar"-tips så koll in mina tutorials på Deviantart på den här länken: http://alecan.deviantart.com/gallery/#Tutorials


Jag får många såna här frågor på Deviantart, därför tänkte jag passa på att svara i förväg så slipper ni fundera över det;
- Mina bilder är inte gratis. Med andra ord så får ni inte använda dom, inte ens för privat bruk utan min tillåtelse. Det är ingen idé att fråga om ni får använda den eller den bilden till ett t-shirt-tryck, hemsida, bokomslag eller whatever, för det svarar jag nästan alltid nej till. Tyvärr, låter kanske tufft men jag måste ha strikta regler om jag nån gång ska kunna tjäna något på min konst.

-Jag gör inga bilder till dig gratis. Detta gäller allt från skisser till tatueringsmotiv. Vill du ha en bild så får du läsa infon på den här länken: http://alecan.deviantart.com/journal/9627057/

- Kan du hjälpa mig med mina bilder? Om ni så vill lägga till mig på msn eller bara vill att jag ska kolla och kommentera på era bilder så är svaret nej. Jag kollar om jag har tid, men oftast finns det inte mycket jag kan säga som är till någon hjälp ändå. Mitt generella tips är alltid att kolla mycket på hur andra gjort. Kolla på tutorials och videotutorials. Läs "teckna böcker" och framförallt: Öva, öva, öva! Det finns ingen lätt väg att bli bra på att teckna. Det är mängder med timmar av tecknande som gör någon bättre. Så har jag fått göra och kommer att fortsätta få göra för att bli bättre.

Hoppas jag inte låter för arrogant eller otrevlig. Jag kommenterar gärna och ger konstruktiv kritik, men jag hoppas alla förstår att jag mycket att göra och därför inte gärna svarar på samma fråga om och om igen.

Lycka till med tecknandet. Enligt mig, det roligaste som finns :D

Visningar: 6

Kommentera

Du måste vara medlem i Teckna.ning.com för att lägga till kommentarer!

Gå med i Teckna.ning.com

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2021   Created by Esbjorn Jorsater.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html