Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

Som ni nog märkt nu, så har jag tagit bort mina bilder här.
Det är verkligen jättetråkigt att jag ska behöva göra det, men jag känner bara att jag inte orkar längre.
Har kvar några, tutorials och sånt, som jag inte tror att någon skulle ta. Men om det ändå händer, bevisar det bara hur lågt vissa kan sjunka!

Just nu sitter jag och är så arg och irriterad att jag bara skakar, hur kan folk göra på det sättet med rent samvete?
Oftast när jag anmält någon för att ha snott från mig får jag fullt med arga svar tillbaka. Andra raderar sina profiler direkt. Allt är bara så fegt!
De som svarar påstår att de ska anmäla mig, att jag är "så jävla dum" och så vidare. Hur kan de argumentera så? De har gjort ett stort fel som t.o.m går emot lagen, jag anmäler bara , och ser till att de inte tar det som är mitt, det som jag lägger ned timmars arbete på.
Även om de raderar bilderna, har felet fortfarande begåtts, det hindrar dem inte från att göra det igen, och de har redan visat att de inte har någon som helst respekt för andra på detta sätt.
De har redan satt ytterligare ett djupt sår i mig.

Jag har skrivit "COPYRIGHT- JULIA L" med stora bokstäver över alla bilderna, varnat för vad som kommer hända om någon rör bilderna, och verkligen bett att ni ska låta bli.
Men ändå har det hänt så många gånger att folk bara tagit mina bilder, utan att nämna något till mig överhuvudtaget, och laddat upp på andra hemsidor där de skrivit att de målat bilden. Vissa har tagit bilderna och sagt att de "Fått tillstånd" av mig, men INGEN har frågat, därför har heller ingen fått tillstånd.

Jag har bara laddat upp mina bilder på 2 ställen: Här, och på deviantart (där heter jag Lambidy, inget annat!), så ser nu mina bilder någon annan stans, innebär det att någon tagit dem.

Såklart blir jag jätteledsen över detta, fattar ni inte? Jag lägger ner timmar på mina bilder!
Bild, foto och sånt, det är mitt liv, det jag vill jobba med och så, jag har övat i år för att bli bättre. Såklart blir jag ledsen, om någon bara tar dem av mig, och utan att nämna något? Och att sen ge ut sig själv för att ha gjort dem?

Seriöst så orkar jag inte längre, jag blir bara less på dessa patetiska människor som bara för att de inte orkar göra egna grejer bara snor andras.
Jag blir bara arg och ledsen, och nu har det här hänt för många gånger! Det räcker inte att täcka hela bilden med text som säger att JAG äger dem.
Jag lägger bara upp dem för att visa, inte för att ge bort!

Så efter allt det här, efter att det hänt alltför många gånger, bestämde jag mig för att ta bort bilderna härifrån.
Jag kände att det gått lite för långt.
Förlåt till alla er som det inte rör, ni som inte gjort något, men ni vet själva vilka ni är.

Visningar: 61

Kommentera

Du måste vara medlem i Teckna.ning.com för att lägga till kommentarer!

Gå med i Teckna.ning.com

Kommentar av Sara Nilsson den 17 Januari 2011 kl. 5.03
* "//Sara 7c"
Kommentar av Sara Nilsson den 17 Januari 2011 kl. 5.03

Jag hatar de som tar andras bilder och säger att de har gjort dem! Jag skriver därför "// Sarar 7c"   längst ner på ALLA mina bilder. Du ritar jättefint, så det är skitsynd att du måste göra så här! Att ta bilder visar bara avundsjuka/ svartsjuka på någon annans talang, men det betyder INTE att det är OK att ta andras bilder, eller hur?! Man måste ju träna för att bli bättre, menar jag. Så man kan få credit för sina egna grejjer.

Själv lägger jaga upp bilder för att jaag vill visa vad JAG SJÄLV kan. Jag vill verkligen inte att andra ska bli drabbade av det här. Finns att prata med för alla som behöver! <33

// Sara

Kommentar av Moa :3 den 22 December 2010 kl. 22.15

Det är nog därför jag inte lägger upp bilder alls.

Internet kan faktiskt vara farligt, på flera olika sätt, som det här.

Jag tycker synd om dig, och det är fel att andra idioter tar dina bilder, men det bevisar att dom är avundsjuka på dig, eftersom du ritar så fint! :D

Det är inte bara andra som ska tänka sig för, man får tänka sig för själv, eftersom det är en själv som lägger upp sin bild på internet.

bara min åsikt! :)

Men det är fel av andra att ta ends bilder bara så där, rakt av utan att få tillstånd. :(

Kommentar av Thea den 20 Oktober 2010 kl. 20.07
FYYYYY F****N!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hur kan man bara vara så lågt lagd att man bara snor en annans bilder så där?! Jag är ny på den här sidan och har inte hunnit lägga upp några bilder än, men nu är jag osäker på om det är en bra ide att göra det över huvetaget. Jag lider med dig som blivigt av med dina bilder och så. Man vet ju vad en bild som man själv gjort betyder för en själv! Jag hoppas att du ändå fortsätter rita, och gör många bilder som blir miljontals gånger bättre än de du blev bestulen på!!!!! I'm crying with You /Thea
Kommentar av Annie Kaktus den 20 Oktober 2010 kl. 18.20
Nä! Gud vad tråkigt! Det är ju jättedumt! Åhh, vad arg jag bliiiir!!!!!!!!!!! X( Jag skulle bli jätteledsen om någon gjorde så mot mig!!!!!!
Kommentar av Linnea den 7 Oktober 2010 kl. 14.32
Usch vad trist att det finns så många id*oter här i världen! :( Verkligen urtrist. Men vi ses på deviantart! :)

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2022   Created by Tecknaren.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html