Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

Fortfarande ingen dator, men kan va inne på mammas dator ^^

Det kommer att dröja att jag kommer ha en dator som jag kan unna med mitt tecknande. Men jag kan lägga ut lite bilder från min mammas dator, när jag väl är hemma hos morsan. Det blir bara bilder med kort från kamra, men ska fråga morsan om jag for använda scannen -.-...... hoppas ^^. Det blir inte lika så bra som den gången när jag använde gimp, saknar gimp mycket T.T. Men någon fram mot sommaren kan jag nog tänka mig att jag har råd att köpa mig en dator ^^ 

Visningar: 35

Kommentera

Du måste vara medlem i Teckna.ning.com för att lägga till kommentarer!

Gå med i Teckna.ning.com

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2021   Created by Tecknaren.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html