Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

Nu är jag ritsugen som aldrig förr!

Halloj gott folk! En dag satt jag som vanligt och var inne på denna sida. Sen så bestämde jag mig för att göra en bild av min egna häst, så jag började. Nu är det tyvärr så att datorn stannar ibland, så när jag började känna mig nöjd med formen - så stannade datorn. Jag blev väldigt sur och ville inte försöka igen, men - jag gjorde det och blev fruktansvärt nöjd. Så jag har lärt mig något. Ge inte upp.

Här är då bilden: (Att den blev kantig på ena sidan beror på att rutan tog slut där, när jag målade)

Visningar: 23

Kommentera

Du måste vara medlem i Teckna.ning.com för att lägga till kommentarer!

Gå med i Teckna.ning.com

Kommentar av victoria kingsland den 19 September 2010 kl. 10.04
gud vad du är duktig !:O trilla nästav av stolen ^^. men nu till frågan...ritar du åt folk? :)

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2022   Created by Tecknaren.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html