Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

Idag så lade jag ut en ny bild...
Namnet: "Röd Bergadrake".
Jag tänkte ungefär så här: "Hur skulle den här bilden se ut om man ritade den på datorn...? Det skulle väll inte vara SÅ hemskt...? Man kan ju alltid...? Eller...?" Tillslut så tog nyfikenheten över mig och jag startade det enda ritprogram som finns på den här datorn. Paint. Inte världens bästa, men, det är i alla fall någonting! Jag lade in fotot och började att rita på det. Det gick bra till en början, men det blev svårare och svårare. Jag fortsatte tålmodigt tills ansiktet blev klart. Och vad stolt jag blev! Det har alltid varit ett problem att jag inte har någon ritbräda. Men se hur bra den blev!"Stolt" XD Det är första gången som jag lyckas rita en bild på adtorn i paint!

Visningar: 49

Kommentera

Du måste vara medlem i Teckna.ning.com för att lägga till kommentarer!

Gå med i Teckna.ning.com

Kommentar av Viki den 22 December 2009 kl. 14.50
åh den är jättebra! och i pait är det ju jättesvårt att rita! den är underbar!<3 om jag skulle rita i paint skulle den bli ASFUL!

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2023   Created by Tecknaren.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html