Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

Idag har jag inte gjort så mkt, varit ute på en härlig promenad och tagit det lungt här hemma. Blir snart att bege sig ut i skogen med mamma och hundarna plocka blåbär. Inte helt fel det! Ska teckna lite i eftermiddag. Håller just nu på med övningar från boken: Teckna människor.

Tålamod och övning är det som gäller, men jag är en person som vill så mkt på en gång. Min dröm är att bli en riktigt duktig serietecknare en dag. Men som sagt så måste jag ju öva och göra den tuffa biten först. Önskar att jag hade valt ett gymnasie med teckna som inriktigt eller liknande, men har bytt linje tre gånger redan så jag får nog vackert gå Samhällsprogramet nu. Är 17 år om någon undrar.
Jag brukar sitta och titta på riktigt fina teckningar och önska mer än allt annat att det var jag som ritat dem. hehe

Varför jag är så fast besluten att sattsa på att bli serietecknare kommer jag att berätta i ett annat inlägg. Hade bäst!
// Tilda

Visningar: 9

Kommentera

Du måste vara medlem i Teckna.ning.com för att lägga till kommentarer!

Gå med i Teckna.ning.com

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2022   Created by Tecknaren.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html