Teckna.ning.com

Teckna.ning.com - Teckna böckernas webbplats.

Ja det här är VIKTIGT att ni läser!
Många undrar varför jag har raderat så många av mina bilder! Vill nu veta vad det beror på?
Jo: att några små, jäkla, slöa, fula, elaka små barn sitter och snor mina bilder! Jag hittar dem överallt, andra sidor här, stallet.se, folks egna bloggar och hemsidor,,, där folk har skrivat att det är DE SOM HAR MÅLAT MINA BILDER?!
Vilka jävla slöa skitråttor, att de inte ens orkar göra något själv, så de måste sno det som är MITT, och bara kladda lite fult över i paint, och plötsligt är bilden deras, är det vad de tror?
Tydligen, och vet ni vad? JAG SLUTAR! Det kan hända att jag laddar upp enstaka bilder, men jag orkar fan inte lägga upp bilder här längre, bilder jag jobbar med, och lägger ner tid och arbete, för att någon ful, småsinnig unge ska sitta och stjäla dem. Det är INTE ACCEPTABELT, så nu ger jag upp, seriöst, för jag orkar inte sitta och skälla ut folk, som ändå snor mina bilder igen, så fort jag tittar bort :@

SÅ FATTA DET, OCH ACCEPTERA, ATT DET SOM ÄR MITT ÄR MITT, DET SOM FINNS PÅ MIN SIDA ÄR MITT, OCH OAVSETT HUR MYCKET DU SKULLE GÖRA FÖR ATT FÅ BILDEN SE UT SOM OM DEN VAR DIN, SÅ SKA DU INTE TRO ATT DU KOMMER UTAN STRAFF, EFTERSSOM JAG BETALAR FÖR COPYRIGHT PÅ MINA BILDER, MEN OM DU VILL BLI POLISANMÄLD, RENTAV, OCH FÅ BÖTER, FÖR ATT HA SNOTT MINA BILDER,,,,,, DET ÄR BARA SÅ JÄKLA ONÖDIGT.

Det känns som om jag skrikit i 1000 år, det ända som händer är att det gör ont i mig, av att höra och se vad folk gör,,, så kom inte och klaga på att jag är oaktiv här, det finns anledningar till det! -_-

Ursäkta svordomarna och språket, om jag nämnt några dåliga ord,,, men jag tror ni förstår, varför jag yttrar dem nu.

T A C K - F Ö R - M I G. //En smått grinig och vansinnigt irriterad Julia L

Visningar: 86

Kommentera

Du måste vara medlem i Teckna.ning.com för att lägga till kommentarer!

Gå med i Teckna.ning.com

Kommentar av Marie den 8 Mars 2012 kl. 11.17

men Herregud    nu vet inte jag  om man vågar  lägga in  mer  bilder här  .  så onödig att ta  av  nån annan  :(

Kommentar av Sophia den 26 Juli 2011 kl. 20.15
Jag skulle aldrig sno någon annans bild :) PS Kom ihåg att det inte bara är ungar som snor bilder utan vuxna också ;D
Kommentar av Sini den 25 Maj 2009 kl. 19.53
Jo, men jag har också skrivit min namn och år på texten efter den här tutorialen: http://chik1117.deviantart.com/art/Tutorial-Protect-Your-Artwork-106912991 så om man inte kan ändra texten bara, så är bilden skyddad (vilket jag inte är säker på).
Kommentar av Julia Lundgren den 25 Maj 2009 kl. 16.25
Till sini: mjo har testat med det, men står det bara copyright - © - på dem, så kan de ju enkelt skriva att det är de som gjort copyrighttexten också :/ därför är det enklare med namn, även om det förstör bilden :S
Kommentar av Julia Lundgren den 25 Maj 2009 kl. 16.23
till michelle: ja man kan kopieringsskydda bilderna, men tyvär, man kan fortfarande kopiera dem med print screen, det finns inget skydd mot :S
Kommentar av Sini den 25 Maj 2009 kl. 8.40
Ja, jag har också varot orolig för mina bilder. Därför har jag lagt en osynlig copyright- märke på dom, som man ser bara via preferences (jag hoppas bara att man inte kan ändra texten, då e det ju förgäves) . Jag tänkte också på att lägga text över bilden som du gjort, men det skulle förstöra bilden, tycker jag.
Kommentar av WolfPack den 30 April 2009 kl. 18.09
nä fy fan! stackars dig! jag är rädd att nån ska ta mina bilder, men om dom gör det och jag ser det får dom minst 1 till 2 dagar på sig att ta bort dom från sin sida, men om dom fortfarande är kvar, så anmäler jag dom och om det inte hjälper anmäler jag dom igen tills deras konto blir spärrat!. och hoppas att då små jävla skit ungarna får vad dom förtjänar! >:(
Kommentar av Anna den 3 Mars 2009 kl. 21.51
Nu fick jag on i huvudet bara för det..
Kommentar av Anna den 3 Mars 2009 kl. 21.51
Vad *** vad taskigt*!
Jag skulle alldrig göra ngt sånt! Om jag så gjorde det så skulle jag ha ångrat men snabbt men nu är det så att jag inte gör det! Det är så med stall på stallet.se med.
Mitt stall Jakenini blev taget! Mitt bästa och framgångrika stall!
P.S Det var min bästis som tog det!!! Bwää!
Kommentar av KAJSA den 26 Januari 2009 kl. 20.21
Stakars dig vilka skitungar hoppas verkligen, verkligen dom slutar. Jag har råkat ut för samma sak fast bilder på min och mina vänners hundar (en annan sida). Då några ungar kopierade bilderna och påstod att det var deras hundar. Man blir så sur.............ALLA SOM GÖR SÅ SLUTA NU!!!!!!!

Teckna ett spöke:

Klicka på bilden så öppnas en Teckna ett spöke övning.

Teckna-böckerna

Bookmark and Share

Länk till Teckna böckerna på Adlibris.

© 2022   Created by Tecknaren.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

http://teckna.ning.com/rpc_relay.html http://teckna.ning.com/canvas.html